WORKSHOPS

Welkom bij de workshops
Wij geven in prive sfeer proffesionele workshops voor de mensen die iets meer over het onderwerp willen weten en op een leuke ontspannen manier in de praktijk brengen.
tijdens de workshop maken we zelf op de echte ambachtelijke manier de producten,waarvan u het resultaat mee naar huis krijgt. Bij het bierbrouwen krijgt u een aantal liters door u eigen gebrouwen bier mee naar huis.
Bij het kaasmaken krijgt u 1  kaasjes mee naar huis.En bij het roken vis of vlees naar keuze een stukje mee naar huis voor de achterblijvers.De workshops zijn ontstaan door dat klanten steeds vaker langs kwamen als ik zelf bezig was met het bierbrouwen,kaasmaken en het roken van producten, Doordat het zeer goed ging atendeerde klanten van Roken en Koken mij dat het geven van workshops een welkome aanvulling van  de producten zou zijn.
Ik wil alleen vanuit hobbyliefde deze workshops geven en niet uit winst bejag. daar door is de prijs ook laag gebleven. De workshops bierbrouwen worden gegeven voor maximaal 2 personen per keer zodat u vollop uitleg en aandacht krijgt en er een mooi ambachtelijk product gemaakt kan worden. de workshops kunnen op alle dagen georganiseerd worden en beginnen om 10.00 uur met de uitleg onder een kopje koffie of thee, daarna gaan we echt beginnen met de basis grondstoffen een mooi eindproduct maken.tijden de workshop zorgen wij natuurlijk voor de verzorging van de inwendige mens  zoals een lunch koffie thee en frisdrank is in de prijs inbegrepen, en natuurlijk na het schoonmaken een afzakkertje natuurlijk ook uit eigen hobby gemaakt.
voor meer info mag u altijd contact opnemen heeft u specifieke wensen laat het weten.Rookworkshop is voor max 5 personen maar ook prive workshop is mogelijk zelfs grotere groepen maar dan alleen op een buiten lokatie bv een boederij die beschikbaar is of camperplaats. informatie via de tel.


Weergave
Workshop roken  compleet verzorgd incl lunch.

Workshop roken compleet verzorgd incl lunch.

Tijdens de workshop roken leert u pekelen,garen, en het roken van vis en vlees,groente vanaf€ 55,00

€ 55.00
Workshop roken  compleet verzorgd incl lunch.

Workshop roken compleet verzorgd incl lunch.

Tijdens de workshop roken leert u pekelen,garen, en het roken van vis en vlees,groente vanaf€ 45,00

€ 55.00
Workshop roken aanbetaling € 25,00

Workshop roken aanbetaling € 25,00

Vis en vlees rook workshop aanbetaling € 25,00 totaal totaal € 55,00

€ 25.00